Welkom in de TexelSigns webshop

Betaalinformatie / Verzendinformatie / Bank gegevens

Betalingswijzen en verzendkosten

Alle vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. TexelSigns.nl verstuurt bestelde producten met TNT Post. Voor bestellingen die door de brievenbus passen geldt, € 1,95 verpakkings & verzendkosten. Voor grotere pakketten geldt € 6,70 verpakkings & verzendkosten. Uw winkelwagen geeft direct de juiste verzendkosten aan. 

 

TexelSigns hanteert de volgende betalingsmethoden: 

 

1) Vooruit betaling (bankbetaling)
U stort zelf het orderbedrag op onze rekening. Hierbij dient u zelf het orderbedrag over te maken. Dit kan bij uw bank, met een overschrijvingsformulier, of natuurlijk met internetbankieren. U dient het totaalbedrag inclusief verzending over te maken op onze bankrekening.


Bankgegevens voor Nederlandse klanten:
Rabobank Rek.nr 1274 46 915 t.n.v. TexelSigns.
 

Vermeldt bij elke betaling uw ordernummer en achternaam. Betalingen zonder deze gegevens kunnen de verzending vertragen.

Het ontvangen/verwerken van een bankbetaling kan in Nederland 1-3 werkdagen duren. Betalingen vanuit het buitenland kunnen 2-5 dagen duren, afhankelijk van de bank.  


2) iDEAL

Wij raden u aan om met iDeal te betalen. Dit betalingssysteem is gemakkelijk, snel en veillig. Hierdoor zien wij direct de betaling binnen komen en kunnen wij de bestelling direct verzenden. (Alleen Nederlandse klanten!)

U rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zelf daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL betalen is op dit moment mogelijk voor klanten van de ABN AMRO, RABO-bank, Postbank, ING-bank, Fortis, en SNS-bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. 

U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling wordt hierna z.s.m. verwerkt.

Klik hier om de iDEAL demo te bekijken. Of zie www.ideal.nl voor meer info.

 

De leveringen van TexelSigns worden uitgevoerd door de TNT-Post (TNT). Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door uw aangegeven adres. Kleine bestellingen kunnen gewoon door de brievenbus. Mocht de bestelling niet door de brievenbus passen en u bent niet thuis, dan zal de bezorger een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met deze kennisgeving en kunt u eventueel een nieuwe bezorgafspraak maken. Of zelfs een ander adres doorgeven waar het pakketje opnieuw aangeboden gaat worden.

 

Verpakking
De prijzen die op de website vermeld staan zijn inclusief administratiekosten en verpakkingskosten. Deze komen er dus niet achteraf nog bij. De verzendkosten zijn afhankelijk van het orderbedrag en verzendmethode. De kosten worden duidelijk vermeldin in uw prijsoverzicht voordat u gaat afrekenen.

 

Verzendinformatie
De verzendkosten zijn afhankelijk van het orderbedrag en verzendmethode. De kosten worden duidelijk vermeldin in uw prijsoverzicht voordat u gaat afrekenen.

TexelSigns.nl © 2011  | Onderdeel van 53 Graden Noord |   Spinbaan 1, 1791 MC Den Burg  |  info@texelsigns.nl
Disclaimer  |  Sitemap  |  Design: 53° Noord

53 Graden Noord volgen via Twitter 53 Graden Noord op Facebook Contact TexelSigns