(Bedrijfs)kleding bedrukken

Het bedrukken en/of borduren van diverse soorten textiel behoort bij TexelSigns ook tot de mogelijkheden. Van cap tot jack kunnen wij voorzien van uw gewenste tekst en/of logo. En dat van 1 tot 10.000 stuks! U kunt zelf uw kleding aanleveren, maar ook rustig bij ons uitzoeken. In onze webshop vindt u de gehele collectie. Op aangeleverde textiel kunnen wij geen garantie leveren. 

Er zijn diverse mogelijkheden, enkele voorbeelden hiervan kunt u hieronder zien. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Onze producten zijn van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Kleding bedrukken T-shirt bedrukken Full color drukken Textiel zeefdrukken Polo bedrukken Voetbalshirts drukken

 Transferpersen

Een veel gebruikte druktechniek voor kleine aantallen, is transferpersen. Bij een transfer techniek wordt er een afbeelding op een vinyl afgedrukt. Vervolgens wordt de afbeelding door een hittepers (175 graden) op de kleding geperst. Bij transferpersen kan er zowel full-color als één kleur gedrukt worden. Deze techniek is zowel geschikt voor nylon, katoen als poleyster Een transferpers voorziet textiel van alle vormen van transfers zoals, Flex, Flock en Sublimatie op vlakke ondergronden.

 Zeefdrukken

Zeefdruk is een industriele druktechniek die gebruikt wordt voor textieldecoratie en textieldruk. Het principe van de zeefdruktechniek is eenvoudig. Een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt. Men brengt de inkt op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp wordt afgedrukt. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen die naast elkaar of over elkaar worden gedrukt. Deze techniek is interessant bij grote aantallen en garandeerd een lange levensduur.

 Borduren

Een geheel andere manier van textieldecoratie is borduren. De techniek gaat heel snel op dit gebied, er zijn diverse mogelijkheden om te borduren. Borduren is ook geschikt voor veel verschillende toepassingen zoals caps, sweaters en polo's. Om te borduren moet er eerst een borduurkaart gemaakt worden, waardoor het voor kleine aantallen een vrij kostbare techniek is.

 

 

 

 

TexelSigns.nl © 2011  | Onderdeel van 53 Graden Noord |   Spinbaan 1, 1791 MC Den Burg  |  info@texelsigns.nl
Disclaimer  |  Sitemap  |  Design: 53° Noord

53 Graden Noord volgen via Twitter 53 Graden Noord op Facebook Contact TexelSigns